De wens van..

Terug naar overzicht

Monique
Wens #747 / 01-06-2018
Waar wil je werken?
Hulpverlening
In welke branche?
Gezondheidszorg en welzijnszorg
In welke provincie?
Noord-Brabant
Mijn wens:

Jarenlange ervaring in ouderenzorg. Werkte als flexwerker,

Ook in de thuiszorg. Gediplomeerd verzorgende IG. Zorgen voor de ander is mijn ding. Ondanks mijn visuele beperking wil ik heel graag werken bij kinderen, jeugd en volwassenen. Ondersteunende werkzaamheden zoals hulp bij activiteiten, huiskamerassistente, maaltijden, hulp in de keuken en ondersteuning in de dagelijkse zorg.

Ik hou rekening met de holistische mens. Goede sociale vaardigheden waaronder luisteren. Geduldig, empathisch, inzicht in de werkzaamheden. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Accuraat. Niet bang om keuzes te maken en het nemen van verantwoordelijkheden. Loyaal, flexibel en collegiaal. Vriendelijk, rustig en een professionele houding. Ik kan goed samenwerken en durf feedback te geven. Niet kwetsend maar opbouwend. Respect en vertrouwen vind Ik erg belangrijk.

Ik hou veel van muziek, zal wel actief als passief. Ik hou van wandelen, fietsen en koken. Handwerken, kleding maken en puzzelen lukt niet meer, tenzij goede verlichting en gebruik van een loep.

Als gevolg van de visuele problematiek, ontstaan in 2014, mag ik geen auto rijden. Vervoer per fiets of openbaar vervoer. Gebruik rechteroog. Linkeroog is beschadigd. Geen correctie mogelijk met hulpmiddelen. Avond en nacht is geen optie meer. Alleen overdag werken. Weekendwerk geen probleem.

Verpleegkundige handelingen en medicatie zijn helaas niet meer van toepassing.

Mijn leeftijd is 56 jaar. Woon tijdelijk in Beek en Donk. Ben getrouwd en zorg voor dochter van 15 jaar.

Ik kan de wereld niet verbeteren maar wil er zijn voor de ander.

Ik sta open voor een persoonlijk gesprek voor verdere toelichting.

Met vriendelijke groeten,

Monique Querelle

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 10-07-2018

Hallo Monique, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Noord-Brabant maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van de twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld. Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen