De wens van..

Terug naar overzicht

Elisabeth
Wens #748 / 01-06-2018
Waar wil je werken?
Divers
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Gelderland
Mijn wens:

Ik blijk een effectief talent te hebben om mensen, organisaties en bedrijven die elkaar kunnen versterken met elkaar in contact te brengen. Bij wie mag ik dit inzetten? Ik ben vooral bezig om voor mensen met een fysieke uitdaging een leuke baan te organiseren. Op diverse manieren en verschillende plekken. Ook ben ik actief om Zutphen en Gelderland toegankelijk te helpen maken voor ieder mens. Ongeacht de manier van bewegen.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 10-07-2018

Hallo Elisabeth, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een werkgever in de regio Gelderland maar helaas reageren zij (nog) niet. Deze heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld. Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen