De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Ninke
Wens #76 / 08-02-2018
Waar wil je werken?
Omgeving Eindhoven (Valkenswaard)
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Noord-Brabant
Mijn wens:

Hallo,

Ik ben Ninke en ik zou graag werken in de vastgoedsector. Momenteel doe ik de opleiding Vastgoed (en makelaardij) op Fontys in Eindhoven. Ik zoek naar een bijbaantje in de vastgoedsector, maar ook ben ik nog op zoek naar een stageplek (augustus 2018 tot februari 2019). Elke baan gerelateerd aan het vastgoed is welkom, ik leer graag zo veel mogelijk kanten kennen van de sector.

Ik ben dan ook zeer gedreven, gemotiveerd en leergierig! Ik sta altijd open voor een uitdaging!

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Wooninc. | 13-02-2018

Dag Ninke, ik ben benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen en vice versa. Vriendelijke groet,Ephrem Davids

Onbeperkt aan de Slag | 15-02-2018

Hallo Ninke, Ik zie op deze pagina je wens staan en wil je graag attenderen op de Onbeperkt TaxiToer die Noord-Brabant en Limburg aandoet van 19/02 tot 23/02. Onbeperkt aan de Slag brengt mensen met een extra uitdaging in contact met potentiële werkgevers d.m.v. Meet & Greets. Mogelijk kunnen wij een hulpmiddel voor je zijn om je kans op de arbeidsmarkt te vergroten. Waar en wanneer onze Onbeperkt TaxiToer stops maakt, vindt je op www.onbeperktaandeslag.nl/taxitoer. Uiteraard kun je ons ook via de website een mailtje sturen.Met vriendelijke groeten en hopelijk kunnen zien we je op een van onze Onbeperkt TaxiToer stops,Michèle, Onbeperkt aan de Slag

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen