De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Tessa Koppenol
Tessa
Wens #78 / 08-02-2018
Waar wil je werken?
Productie in een middelgroot/klein bedrijf.
In welke branche?
Industrie
In welke provincie?
Gelderland
Mijn wens:

Mijn wens is een leuke productieve baan te vinden, waar rekening gehouden wordt met mijn lage werktempo en mijn vorm van autisme: pdd-nos, waardoor ik graag duidelijkheid wil, helder taalgebruik, structuur en geen stress en onverwachte dingen. Ik wil graag leuke dingen maken, of leuk inpakwerk, waar ik uitgedaagd wordt zonder dat het te veel van me eist en ook weer niet tè gemakkelijk is en geen sociale werkplaats niveau. In ruil daarvoor geef ik een werkgever betrouwbaarheid en loyaliteit en doe ik altijd enorm mijn best.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Truck en Bus Glazing B.V. | 13-02-2018

Beste Tessa, Wij zien wel mogelijkheden. Onze werkzaamheden laten zich makkelijk structureren en bewerkingen kunnen worden gesplitst in deelbewerkingen. Misschien moeten wij eens een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken? Groeten, Anja Seijn Truck en Bus Glazing B.V. www.tbglazing.nl

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen