De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Andre
Wens #79 / 08-02-2018
Waar wil je werken?
overheid
In welke branche?
Overheid en semi-overheid
In welke provincie?
Zuid-Holland
Mijn wens:

Ik ben een hardwerkend persoon ik heb qua opleiding administratieve richting gestudeerd.

Mijn passie is koken en daar heb ik veel werkervaring in maar nu door mijn overgewicht kan ik geen staand werk meer verrichten ik heb fysieke problemen vooral bij mijn knieën en enkels.

Ik ben hard op zoek naar zittend werk maar het is erg moeilijk want er wordt bijna bij alle vacatures werk ervaring gevraagd.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Bakkerswerkplaats | 17-03-2018

Hoi Andre, Wat leuk dat je ons een mail hebt gestuurd.laten we een keer kennis maken en kijken wat ervoor jou mogelijk is bij de bakkerswerkplaats.groet,Lisette MagisBakkerswerkplaats

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen