De wens van..

Terug naar overzicht

Ammerson Deen
Ammerson
Wens #8 / 03-02-2018
Waar wil je werken?
Binnen de IT
In welke branche?
Informatie en communicatie technologie (ICT)
In welke provincie?
Flevoland
Mijn wens:

Ik zoek een uitdagende baan binnen de IT. Ik heb een MBO 3 opleiding afgerond en heb tot op heden nooit een kans gehad. Meestal in mijn 2e gesprek als ik aangeef dat ik een lichte vorm van Autisme ( PDD-NOS ) heb haken de meeste werkgevers af, ben ik minderwaardig? Het geeft mij niet erg veel zelfvertrouwen als dit continu gezegd wordt, dus ik hoop dat ik via Maakerwerkvan.nu een leuke werkgever kan vinden die mij hier en daar een beetje ondersteuning kan bieden. Uiteindelijk hoop ik ook meerdere certificaten te behalen op IT gebied, leergierig dat ben ik zeker!

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 23-04-2018

Hallo Ammerson, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Flevoland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

AutiTalent | 14-06-2018

Dag Ammerson, als je je inschrijft op onze website https://www.autitalent.nl/werken-via-autitalent/ dan nemen we contact met je op zodra er zicht is op passend werk.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen