De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Marja
Wens #80 / 09-02-2018
Waar wil je werken?
Sociaal Domein
In welke branche?
Gezondheidszorg en welzijnszorg
In welke provincie?
Noord-Brabant
Mijn wens:

Graag zou ik willen werken in een sociale functie waarbij geen fysieke kracht wordt gewenst. Dit kan variëren van telefoniste/receptioniste tot medewerkster Dagbesteding en Welzijn.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Start Foundation | 12-02-2018

We willen graag met je in contact komen voor een kennismakingsgesprek.

Onbeperkt aan de Slag | 15-02-2018

Hallo Marja, Ik zie op deze pagina je wens staan en wil je graag attenderen op de Onbeperkt TaxiToer die Noord-Brabant en Limburg aandoet van 19/02 tot 23/02. Onbeperkt aan de Slag brengt mensen met een extra uitdaging in contact met potentiële werkgevers d.m.v. Meet & Greets. Mogelijk kunnen wij een hulpmiddel voor je zijn om je kans op de arbeidsmarkt te vergroten. Waar en wanneer onze Onbeperkt TaxiToer stops maakt, vindt je op www.onbeperktaandeslag.nl/taxitoer. Uiteraard kun je ons ook via de website een mailtje sturen.Met vriendelijke groeten en hopelijk kunnen zien we je op een van onze Onbeperkt TaxiToer stops,Michèle, Onbeperkt aan de Slag

Maakerwerkvan.nu
| 21-02-2018

Hallo Marja, je bent uitgenodigd om te komen praten met Start Foundation maar zij geven nu aan ons terug dat je nog geen contact hebt gelegd. Zou je dat alsnog willen doen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen