De wens van..

Terug naar overzicht

Wesley
Wens #81 / 09-02-2018
Waar wil je werken?
N.v.T
In welke branche?
Handel en retail
In welke provincie?
Zuid-Holland
Mijn wens:

Hallo, mijn naam is wesley (32) ik ben vroeger zzp'er geweest veel in de bouw en ook in grondverzet, ik heb ook leiding gegeven bij verschillenden projecten. ik heb moeten stoppen met dit omdat ik 3.5 jaar geleden een zwaar ongeluk heb gehad, met gevolg dat ik een dwarslaesie heb en in een rolstoel zit. maar dat verhoud me er niet van om te gaan werken. vandaar dat ik het via deze weg probeer. ik heb niet echt een wens met waar ik wil werken. als het van beide kanten werkt en het voelt goed dan maakt het soort werk niet uit

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 23-04-2018

Hallo Wesley, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Zuid-Holland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Dura Vermeer | 22-11-2018

Hey Wesley,Zwaar kl*te om te horen van je ongeval. Mijn vrouw heeft een aantal jaar geleden net geluk gehad, met een auto-ongeluk en rugbreuk, zonder blijvende gevolgen. Maar dat zet je wel aan het denken. Maar iemand met ervaring binnen de bouw/infra en de wil om te werken kan zomaar een mooie aanvulling zijn op Dura Vermeer. Afhankelijk van je opleiding en ervaring zou bijvoorbeeld een rol in ontwerp, werkvoorbereiding of projectcoördinatie een optie zijn.  Zou jij jouw cv aan mij willen toesturen, zodat ik daar even nader naar kan kijken? Hartelijke groet, Ron van de Port Dura Vermeer 

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen