De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Merwin
Wens #83 / 09-02-2018
Waar wil je werken?
Koerier magazijn klusjes etc wil alles aanpakken
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Zuid-Holland
Mijn wens:

Ik wil graag aan de slag. Ik ben gemotiveerd betrouwbaar eerlijk. Ik ben het thuiszitten en de vele afwijzingen beu daarom probeer ik het langs deze weg. Hoop dat jullie mij kunnen helpen. Ik ben bereid tot bijna alles kan auto rijden.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Schneider verpakkingen | 27-02-2018

Hallo, maak eens een afspraak. Info@schneiderverpakkingen.nl

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen