De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Guus
Wens #86 / 09-02-2018
Waar wil je werken?
Krant
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Noord-Holland
Mijn wens:

Ik zou graag onderzoeksjournalist worden, met een focus op financieel/economische problematiek.

Ik ben 24 jaar gekweld door een serieuze angststoornis, maar heb deze overwonnen door hard werken (in augustus 2014 klachtenvrij).Ik heb, juist door de angst, sterke vaardigheden ontwikkeld . Ik ben, op de tijdsduur na, cum-laude afgestudeerd in de theoretische algemene economie (spec. Internationale Economie, Macro-economie, Wiskundige modellen) en gaan promoveren bij prof. S. van Wijnbergen. Dit ging ook weer zeer goed, maar ‘de angst’ maakte dat ik ontslag nam (dom!). Ik ben daarna nog leraar geweest, onder andere aan de UvA, in moeilijke vakken. Juist door de angst heb ik mij altijd gefocust op leren, lezen, schrijven,...dingen die voor mij ‘veilig’ waren.Ik wil iets doen met mijn vaardigheden, maar heb geen idee hoe ik in het huidige Nederland op niveau aan de slag kan. Hier heb ik voor altijd ‘een vlekje’, zo lijkt het, en kan ik eeuwig in de Wajong blijven.Ik studeer, lees en schrijf nog altijd veel en zou zo graag iets willen doen dat nut heeft: mensen informeren over lastige economische zaken uit het dagelijks leven en dagelijks debat. Ik kan prima vanuit huis werken, ben op het gebied van ‘informatietechnologie’ helemaal bij, en ben ook niet gebonden aan Amsterdam. Een hoog loon hoeft evenmin, maar werk dat echt mijn ‘skills’ gebruikt zou super zijn!

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 22-02-2018

Je mag op gesprek bij een journalist van een landelijke krant.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen