De wens van..

Terug naar overzicht

Sjoerd kuil
Sjoerd
Wens #88 / 09-02-2018
Waar wil je werken?
Omgeving rotterdam
In welke branche?
Overig (omschrijf dit in je motivatie)
In welke provincie?
Zuid-Holland
Mijn wens:

Zelf haal ik voldoening uit het creëren van een concept of strategie en het regelen van de vele kleine dingen. Zelf ben ik klantvriendelijk ingesteld. Ook ben ik een doorzetter in stress volle situaties en zal dan ook niet snel in de stress schieten. Ik heb veel ervaring met grote projecten in de evenement branche maar ook over SEA/SEO beschik ik veel kennis en ervaring. De marketingwereld heeft geen geheimen voor mij. Zelf heb ik een Rotterdamse werk en denk mentaliteit met een creatieve twist. Zelf interesseer ik mij veel in technologie, internet en sociale media. Ook zorg ik ervoor dat ik altijd onbewust of bewust overal van op de hoogte ben. Zelf ben ik een enorme doorzetter en zoek ik een mooie leuke baan voor de toekomst. Bel mij gerust op als u nieuwsgierig bent geworden en

hopelijk nodigt u mij dan uit voor een gesprek.Met vriendelijke groet,

Sjoerd Kuil

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 23-04-2018

Hallo Sjoerd, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Zuid-Holland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld.  Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Dept | 13-06-2018

Hi Sjoerd, Leuk dat je interesse hebt om aan de slag te gaan bij Dept! Het is me niet helemaal duidelijk of je een specifieke vacature bij ons in gedachten hebt. Om een beter beeld van je ervaring te krijgen heb ik je even opgezocht op LinkedIn. Op dit moment zie ik helaas niet voldoende aansluiting bij onze vacatures. Voor onze digital marketing vacatures zoeken we kandidaten met zeker zo'n 2 jaar specialistische ervaring.Heel veel succes met je zoektocht! Mocht je vragen hebben, dan kun je me telefonisch bereiken Groet, Eefje

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen