De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Trees
Wens #91 / 09-02-2018
Waar wil je werken?
Bij de Rechtbank
In welke branche?
Overheid en semi-overheid
In welke provincie?
Flevoland
Mijn wens:

Ik ben arbeidsbeperkt in te werken uren. Ik kan 4 dagdelen van 4 a 5 uur per dag werken. Ben eigenlijk 80 -100% afgekeurd maar werkte onder Bescherming Wet Amber(art 44 WAO) . Ben nu wegens reorganisatie boventallig verklaard (na dienstverband van 27 jaar)dus het vinden van een 4 x 4 (5) uur baan als (juridisch) secretaresse gaat voor mij heel moeilijk worden.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 24-04-2018

Hallo Trees, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Flevoland maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld. Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Okkerse & Schop Advocaten | 06-07-2018

Geachte mevrouw Hupkens Heuckeroth, Via maakerwerkvan.nu hebben wij het bericht ontvangen dat u op zoek bent naar een (parttime) baan.Ik wil graag een afspraak met u maken om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Okkerse & Schop Advocaten is gevestigd in Almere en Lelystad. De afspraak kan op de vestiging plaatsvinden die voor u het makkelijkst bereikbaar is.In afwachting van uw bericht,Met vriendelijke groet,Berrie Meijer.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen