De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Esther
Wens #92 / 09-02-2018
Waar wil je werken?
Zorginstelling
In welke branche?
Gezondheidszorg en welzijnszorg
In welke provincie?
Utrecht
Mijn wens:

Ik ben op zoek naar een administratieve baan, telefoniste/receptioniste, administratief medewerker of secretaresse.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Nationaal Ouderenfonds | 14-02-2018

Wij zijn geen zorginstelling maar een goede doelen organisatie dicht gerelateerd aan zorg en welzijn. Ik zou graag meer medewerkers hebben met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zitten in Amersfoort.

MarthaZorg | 22-04-2018

Als groeiend bedrijf met uitdagingen zoek ik een assistent voor allerhande klussen zowel administratief als mail beantwoorden etc. Start zo'n 4 uur per week.

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen