De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Carlos Vrije
Carlos
Wens #93 / 09-02-2018
Waar wil je werken?
Leuk en jong Ict bedrijf, lekker No-nonsens zoals ik als persoon ook ben
In welke branche?
Informatie en communicatie technologie (ICT)
In welke provincie?
Zuid-Holland
Mijn wens:

Mijn wens klinkt eigenlijk simpel, of laten we het zo zeggen het zou simpel moeten zijn. De realiteit is helaas anders. Ik wil geaccepteerd worden, meedoen, en lekker aan de slag!

Wat ik terug kan geven? Inzet, veel plezier in mijn werk. Maar vooral met een lach!

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

VDMi | 15-02-2018

Hi Carlos, Ik wil wel eens een kopje koffie met je drinken. Ik ben benieuwd naar je verhaal en wellicht kan ik wat voor je betekenen.

Hands on | 06-03-2018

Ha Carlos! Kijk eens op onze website. wellicht zit er een goede functie voor je tussen: https://www.handson.nl/werken-...https://www.handson.nl/werken-...zo ja, dan kun je even bellen met Juliette ! Wie weet worden we collega's.Groet, Sophie de Fauw https://www.handson.nl/werken-...

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen