De wens van..

Terug naar overzicht

Anna
Wens #96 / 10-02-2018
Waar wil je werken?
bedrijfsleider/verkoper detailhandel
In welke branche?
Handel en retail
In welke provincie?
Drenthe
Mijn wens:

Sinds de regering heeft bedacht dat er voor de werkgevers een financieel vergoeding, klaar ligt als men een arbeidsgehandicapte in dienst neemt, heb ik geen leuke baan meer kunnen vinden. Want iedereen kan direct zien dat ik een essentieel tremor in mijn hele lijf heb, en omdat ik volledig ben ' goed gekeurd' moet ik de concurrentie aangaan met gezonde mensen. Door een medische misser, heb ik 10 jaar op de bank gezeten. Inmiddels ben ik verhuist naar de stad van Bartje waar genoeg leuke winkels zijn waar ik 3 uur per dag, alle dagen van de week, beschikbaar ben voor werk. Ik ben een positieve, blije persoonlijkheid. Kan een ander motiveren en stimuleren, zie het werk' liggen' En heb ruime ervaring in de detailhandel opgedaan, oa kleding, drogisterij, supermarkt en klein warenhuis assortiment. Uit persoonlijke interesse heb ik in het jaar 2016/2017 een jaar op het hbo de opleiding pastoraal/social work gevolgd, helaas heb ik mijn propedeuse niet gehaald. Om het nogmaals te kunnen proberen heb ik toch echt een betaalde baan nodig, om de studie en reiskosten te kunnen betalen. Ik ben er een enorme voorstander van, dat de mens in zichzelf moet investeren om vooruit te komen en hoop dat deze site me daarin meer mogelijkheden geeft. Ik zal vast ook een hele goede telefonische verkoper kunnen zijn, de hamvraag voor mezelf is, of ik daar net zo blij van zou worden als het klant contact wat er in een winkel te vinden is. Ps, ik kan goed organiseren en heb een creatieve geest. Mijn hobby's zijn; theologie/filosofie, kamperen met de tent, woondecoratie en styling, mijn bouwjaar is 1968. Tot gauw !

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Maakerwerkvan.nu
| 24-04-2018

Hallo Anna, we hebben op jouw verzoek contact gezocht met een tweetal werkgevers in de regio Drenthe maar helaas reageren zij (nog) niet. Een van deze twee heeft reeds een reminder ontvangen, we vragen nog even je geduld. Je helpt ook door jouw wens te delen via je eigen social media. Dat doe je eenvoudig via de buttons onder je wens. De ervaring leert dat jouw directe omgeving dan ook actief in beweging komt om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dus help je ons een handje door je wens te delen?

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen