De wens van..

Terug naar overzicht

Missie geslaagd!
Klara
Wens #98 / 10-02-2018
Waar wil je werken?
Gemeente Tilburg
In welke branche?
Overheid en semi-overheid
In welke provincie?
Noord-Brabant
Mijn wens:

Beleidsmedewerker op financieel en sociaal terrein.

Deel je wens op social media. Want de eerste stap om je wens in vervulling te laten gaan, is door anderen te laten weten dat je een wens hebt.

Reacties van werkgevers

Stichting Midpoint Brabant | 12-02-2018

Beste Klara, Ik ben niet meer werkzaam voor de gemeente Tilburg, maar als programma manager jeugdwerkloosheid in deze regio heb ik de verschillende gemeenten als opdrachtgever. Ik heb daarmee een aardig netwerk. Misschien kan ik iets voor je betekenen. Bijvoorbeeld je CV voorleggen, of een kennismakingsgesprek regelen, of een keer een dagje meedraaien. Een baan kan ik je niet beloven. Maar wie weet wat er uitkomt. Proberen kan altijd. Kun je mij jouw CV en motivatie sturen?

Interpolis (Achmea) | 15-02-2018

Beste Klara, Achmea hanteert een actief beleid ten aanzien van mensen met een arbeidsbeperking. Ons uitgangspunt daarbij is “Gewoon waar het kan, speciaal waar het moet”. Hoe ziet dat er uit? Bekijk eens dit korte filmpje: www.youtube.com/watch?v=cAHyE39ytE4Mocht je interesse hebben in werken bij Inpolis, dan ontvang ik graag je cv en zal ik kijken naar de mogelijkheden.

Onbeperkt aan de Slag | 15-02-2018

Hallo Klara, Ik zie op deze pagina je wens staan en wil je graag attenderen op de Onbeperkt TaxiToer die Noord-Brabant en Limburg aandoet van 19/02 tot 23/02. Onbeperkt aan de Slag brengt mensen met een extra uitdaging in contact met potentiële werkgevers d.m.v. Meet & Greets. Mogelijk kunnen wij een hulpmiddel voor je zijn om je kans op de arbeidsmarkt te vergroten. Waar en wanneer onze Onbeperkt TaxiToer stops maakt, vindt je op www.onbeperktaandeslag.nl/taxitoer. Uiteraard kun je ons ook via de website een mailtje sturen.Met vriendelijke groeten en hopelijk kunnen zien we je op een van onze Onbeperkt TaxiToer stops,Michèle, Onbeperkt aan de Slag

Reageer als werkgever

Deze informatie is zichtbaar op de website. Alle velden zijn verplicht.

Extra informatie

De extra informatie wordt alleen gebruikt om de wens tot stand te brengen. Je contactgegevens worden niet getoond op de website of gedeeld met derden. Als je toch je naam zou willen noemen, doe dat dan onder je reactie op de wens. Alle velden zijn verplicht.Door op ‘plaats reactie’ te klikken ben je akkoord met de privacy voorwaarden. Om een wens te kunnen vervullen, moeten we de extra informatie delen met de deelnemer.

Stuur jouw wens in

Wil jij in gesprek met een werkgever? Wil je het hebben over jouw kwaliteiten, kansen en mogelijkheden? Kun je wel wat sollicitatieadvies gebruiken of zou je graag een dagje willen meelopen? Vul dan nu jouw wens in. Wij proberen je op weg te helpen!

Wens insturen